WoodBall 2

Didn't you play yet? WoodBall 2 is available on Google Play and App Store!

 
 

3D Content Creation

for Game/Film Industry

 

Simge VR Lab

 
1
1

Virtuele Werkelijkheid

Virtuele werkelijkheid (VR) systemen zijn systemen waarbij real-time 3 dimensionale beelvorming, omgevende complete beeldschermsystemen,(virtuele werkelijkheidbril), bewegingvolgsensoren en besturingsapparatuur samen op een geavanceerde en syntetische wijze kunnen worden gebruikt. Het doel is om de gebruiker / deelnemer te laten voelen dat hij / zij zich in een gesimuleerde omgeving bevindt en het product / dienst – ruimte of procedure in zijn oorspronkelijke vorm te laten ervaren dat het onderwerp van de simulatie is. Interactie met de syntetische omgeving is intuïtief en gemakkelijk zoals in het werkelijke leven omdat het door middel van bewegingssensoren wordt verzorgd die aan het lichaam van de deelnemer zijn bevestigd.

Het is voor u mogelijk om door middel van de virtuele werkelijkheidtechnologie een vergelegen museum te zien – te bezoeken, een woningsproject te onderzoeken of een situatie in een oorlog zonder gevaar en realistisch te simuleren.

Virtuele Werkelijkheid – Training

 • Montage en onderhoudstraining in de virtuele werkelijkheid
 • Industrie 4.0 Digitalisering in de training, engineering en ontwerpprocedures
 • Vermindering van de kosten en risico’s
 • Voortdurend leren zonder gebonden te zijn aan ruimte of tijd
 • Een amuserende en aandacht trekkende leermethode die zich heeft bewezen
 • Zonder het gevaar van defecten of het maken van fouten
 • Een grotere herinneringspercentage in vergelijking met de standaard leermethodes

Virtuele Werkelijkheid – De Voordelen

Virtuele werkelijkheid is de meest ontwikkelde vorm van de trainings- / promotie en multimedia toepassingen. Het heeft het doel om in plaats van informatie of berichten te verzenden, het te laten ’’ervaren.’’ Omdat het tegelijkertijd de waarnemingsmechanismen van de menselijke fysiologie aanspreekt, heeft het een hoge graad van effectiviteit en duurzaamheid. Het heeft lage kosten, terwijl de onafhankelijk van de ruimte en de mobiliteit hoog is. Het is een Hi-Tech product en kan gemakkelijk de aandacht van personen van alle leeftijden trekken. Omdat het voor ervaringen kan zorgen die de werkelijkheid benaderen kan het grote bijdragen leveren tijdens onderzoeks- / ontwikkelingswerkzaamheden. Daarnaast verkort het de procedure van de verandering van een idee in een product en in vergelijking met de fysieke prototypes zorgt het voor aanzienbare kostenvoordelen. De virtuele werkelijkheidtoepassingen die de interactieviteit, deelbaarheid op de voorgrond plaatsen zorgen voor een positieve band – betrekking tussen de consument en het merk.

3D Virtuele Werkelijkheid – Gebruiksgebieden

De virtuele werkelijkheidtechnologie heeft vele toepassingsgebieden, van academische onderzoeken tot engineering, en van ontwerp tot mode. De meest bekende zijn:

Bouwsector

Het is voor de mensen mogelijk om hun nog niet gebouwde huizen van jaren van tevoren te kunnen bezichtigen en te kunnen zien vanuit welke hoek de zon hun huis verlicht. Virtuele werkelijkheid is een onmisbare presentatietechniek voor ingenieurs en bouwbedrijven geworden.

Cultuur, Kunt en Amusement

Virtuele werkelijkheid kan actief worden gebruikt tijdens de voorstelling – presentatie van historische gebouwen, musea en cultuur / kunst actieviteiten. U kunt ook de 3D virtuele werkelijkheidtechnologie gebruiken om een stuk van een film te laten beleven en werkelijke spelletjes in de virtuele wereld te laten spelen.

Toerisme

U kunt door middel van internet en smartphones mensen in de gehele wereld bereiken, hen in uw bedrijf – faciliteiten laten wandelen, verschillende plaatsen, musea, historische gebouwen en toeristische plekken voorstellen – promoten.

Geneeskunde

U kunt uw patiënten of de instellingen waaraan u een conference of lezing moet geven de ziekte of genezing tot in de kleinste details aan toe op visuele wijze vertellen. Door middel van het gebruik van de 3D Virtuele Werkelijkheidtechnologie zal het voor u mogelijk zijn om zonder risico’s virtuele operaties te verwezenlijken, en de situaties waar expertise – en deskundigheid voor nodig is veel eenvoudiger en begrijpelijker te kunnen uitleggen.

Waarom Simge? ?

Omdat wij:

 • Geprivatiseerde virtuele werkelijkheidtoepassingen op maat ontwikkelen.
 • Over een ervaren software team beschikken.
 • Ons voortdurend ontwikkelen op het gebied van de virtuele werkelijkheid.
 • Tot op vandaag verschillende virtuele werkelijkheidprojecten op het gebied van amusement, entertainment, onderwijs, architectuur en toerisme succesvol hebben voltooid.