WoodBall 2

Didn't you play yet? WoodBall 2 is available on Google Play and App Store!

 
 

3D Content Creation

for Game/Film Industry

 

Simge VR Lab

 
1
1

Simge Simulatie Technologieën

Simge Simulatie Technologieën is een onafhankelijk bedrijf dat door een groep van hardwerkende ingenieurs in het jaar 2012 is opgericht. Sinds de datum van oprichting werkt Simge Simulatie Technologieën met zijn professionele groep van ingenieurs aan vele projecten op verschillende technische gebieden. Binnen deze korte periode zijn drie onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten door Tubitak ondersteund en verwezenlijkt. Het doel van ons bedrijf is om de actuele technologieën, nieuwe / innovatieve ideeën en creatieve producten aan te bieden en oplossingen te vinden voor hun behoeften.

Activiteitsterreinen:

 • Simulatoren (Lucht- / land- / en zeevoertuigen), motorfietsen, parachutes, vlucht- en pushback tractoren
 • Simulatiesoftware
 • Bewegende platforms (met 2 – 3 of 6 assen)
 • Virtuele werkelijkheid (VR) verrijkte realiteit (AR) applicaties – toepassingen
 • 2D – 3D Spelletjes en spelletjes met reclame – advertenties (Advergame)
 • Ontwikkeling van mobiele applicaties
 • Interactieve architectonische visualisatie
 • Interactieve productvisualisatie
 • Visuele effecten en speciale effecten

Ons Team

Kürşat Özcan

CEO / Electrisch / Electronisch Ingenieur

Deskundige en mede oprichter. Meer dan 16 jaar ervaring. Kürşat Özcan was werkzaam in de defensieindustrie waarna hij het bedrijf Simge Simulatie Technologieën heeft opgericht. Nog steeds leidt hij de verschillende projecten en organisaties binnen het bedrijf. Wanneer hij niet werkt (en dat komt weinig voor) brengt hij graag tijd door met zijn familie en kinderen.

Hakan Özcan

Mekatronica Engineer / Elektrisch – Elektronisch Ingenieur

Hakan Özcan is ook één van de mede oprichters van Simge Simulatie Technologieën. Nadat hij de studie elektrotechniek en electronica engineering heeft geabsolveerd, heeft hij op het gebied van de mekatronica-engineering een opleiding dubbele majeur gehad. Hij is verantwoordelijk voor de mekatronische werkzaamheden binnen het bedrijf. Sinds hij op jonge leeftijd het spel Doom heeft gespeeld was hij geïnteresseerd in computergrafieken en het programmeren van spelletjes. Waneer hij niet bezig is met elektromechanisch apparatuur werkt hij aan computerspelletjes. Daarnaast speelt hij gitaar in zijn vrije tijd en kijkt hij graag films.

Gökhan Özcan

Computer Engineer

Gökhan Özcan is een mede oprichter van Simge Simulatie Technologieën. Vanaf jonge leeftijd is hij geïnteresseerd in computerspelletjes. Nadat hij zijn studie heeft geabsolveerd was hij werkzaam in verschillende sectoren. Daarna werd hij een onderdeel van het Simge Simulatie team. Op het ogenblik is hij werkzaam in de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en verwezenlijkt hij de software projecten. Wanneer hij niet werkt is hij bezig met skiën en speelt hij graag computerspelletjes.

Mehmet Yıldırım

3D Modellering en Animatie

Mehmet Yıldırım heeft nadat hij 11 jaar werkzaam was in de modellering van architectonische structuren besloten om zijn talenten te ontwikkelen en werd hij een onderdeel van het Simge Simulatie Technologieën team. Hij is heel erg getalenteerd in animatie, tekeningen en modelleringen. Hij is verantwoordelijk voor de modellering en voorbereiding van simulatiemedia. In zijn vrije tijd is hij geïnteresseerd in Latijnse dansen.

Ömür Efe Güçlü

Backend Developer

Ömür Efe is slechts 16 jaar oud. Sinds zijn 12e is bezig met computers en programmering. StockWord: Met het prijswinnende woordenspel werd hij een onderdeel van ons team. Hij bereidt de backend software voor van onze spelletjes. In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes. (Want hij is een kind.)

Taha Yıldırım

Verantwoordelijke persoon in het kantoor in Amsterdam

Echt een intelligente en fijne persoonlijkheid. Nadat hij lange jaren werkzaam was als directeur voor informatieverwerking, heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van verkoop / marketing en werd hij een onderdeel van de Simge Simulatie Technologieën familie. Nu is hij werkzaam als verkoopmedewerker in het kantoor in Amsterdam.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Neem contact met ons op!

  Indien u een probleem heeft met betrekking tot onze producten / diensten of indien u een vraag wilt stellen neem dan gerust contact met ons op. U kunt ervan zeker zijn dat wij met plezier met u communiceren. Stuur ons een bericht indien u binnen enkele werkuren geen antwoord van ons ontvangt.

  Waar zijn wij?

  Onze call-center is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

  Hoofdkantoor (Turkije):
  Adres: Bilkent Cyberpark Tepe Binasi No:B9 Çankaya Ankara-Türkiye
  Telefoonnummer: +90 (312) 911 19 96
  E-Mail Adres: [email protected]

  Amsterdam (Kantoor):
  Adres: Sassenheimstraat 72 1059BL, Amsterdam, The Netherlands
  Telefoonnummer: +31615246020
  E-Mail Adres: [email protected]