WoodBall 2

Didn't you play yet? WoodBall 2 is available on Google Play and App Store!

 
 

3D Content Creation

for Game/Film Industry

 

Simge VR Lab

 
1
1

Advergame (Spelletjes met advertenties)

Advergames zijn computerspelletjes voor ’’reclamedoeleinden’’ die bestemd zijn / geproduceerd zijn voor internet of gemakkelijk te verspreiden media die ook advertenties inhouden. Het is een gloednieuwe vorm van marketing waarin ook reclame – advertenties worden geplaatst die het merkimago versterken. Het is een soort spel die dient op het gebied van interactieve communicatie – marketing en het doel heeft om door middel van boodschappen en marketingadvertenties de naams- / merkbekendheid te vergroten. Advergame-applicaties – toepassingen die door bedrijven worden gekozen en die af willen van traditionele marketingmethoden zorgen voor een positieve band tussen de consument en het bedrijf. Het feit dat de spelers direct in verbinding staan met het merk, (en dat het merk na een bepaalde periode het product of dienst met het spel associeert), zal ervoor zorgen dat het merk veel gedenkwaardiger wordt.

Waar wordt 3D Advergame gebruikt – gespeeld?

3D Advergame vindt plaats op internet websites, social media, mobiele telefoons en digitale TV platforms die nu meer verspreid zijn in geheel Turkije. Advergame wordt in vergelijking met andere media meer op internet gebruikt en is meer effectief. Eén van de voornaamste redenen dat Advergame op internet wordt gebruikt is dat internet veel populairder is en dat men een onbeperkt aantal mensen kan bereiken. De tweede belangrijke reden is dat voor het verzamelen en de evaluatie van feedback de internetomgeving handiger / gunstiger is. De andere eigenschappen van Advergame op internet is dat het gemakkelijk is te downloaden – te bereiken en dat men minder bedrijfskosten maakt.

WoodBall Mobile Game

“87 percent of players remember brands which are integrated in games they played…”

Web Advergame

Advergame – De Voordelen

Advergame is in vergelijking met andere marketing en reclame technieken de enige media die een verslaving bij mensen kan veroorzaken. Advergame spelletjes verhogen de toegevoegde waarden van de merken omdat de gebruikers – spelers informatie over het merk kunnen verkrijgen en tegelijkertijd ook het spel kunnen spelen. Volgens een onderzoek die door Double Fusion en Nielsen Interactive is uitgevoerd is duidelijk geworden dat reclame en advertenties die in het spel zijn geïntegreerd de bekendheid van merken met 60% verhoogt.

Commentaar over Advergame…

  • Advergame (Computerspelletjes met reclame – advertentie) zijn in vergelijking met andere reclame- / advertentiestrategieën een heel effectieve methode. (IGDA Online Games.)
  • Advergame applicaties – toepassingen zijn een onmisbaar element van interactieve promotie en reclame. (Gartner G2)
  • De internet websites die de voorkeur hebben van gebruikers – spelers zijn internet websites die spelletjes hosten. (Nielsen Interactive)

“18-34 age group people plays online games instead of watching TVs in prime-time TV hours…”

Waarom Simge ?

Omdat wij houden van spelletjes en weten wat wij doen!

Simge Simulatie Technologieën ontwikkelt spelletjes – games die kunnen worden gespeeld op social media, smartphones, internet websites en vele verschillende cross platforms. Onze spelletjes – games hebben een rijke inhoud en een hoge grafische kwaliteit.

Cross Platform Game

U kunt een kijkje nemen op onze spelletjes